Ananászos pulykakockák

  • 2014.07.08.
  • 7

Hozzávalók 6 személyre: 60 dkg pulykamell, 1 ananász; a páchoz: 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál mustár, 1 dl sör, só, bors, csilipor, bazsalikom. Elkészítése: A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, a bazsalikomot apróra vágjuk és belekavarjuk. A pulykamellet kockára vágjuk és beleforgatjuk a pácba, majd letakarjuk és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Az ananásznak levágjuk a héját, torzsáját eltávolítjuk, a gyümölcshúst pedig kockákra vágjuk. A bambusznyársakat vízbe áztatjuk, majd a húst az ananásszal felváltva ráhúzzuk. Forró grillen megsütjük, közben a megmaradt páccal öntözgetjük. Friss salátával tálaljuk.