Nagyon előkelően hangzik, elegáns - mint általában a franciás fogások - és nagyon…
Elsősorban tisztázzuk, mi is az a cataplana: két összekapcsolt félgömbből álló főzőedény,…
 A ricottát nagyon szeretem, keresem az új felhasználási módokat. Ezt a ricottás…
Ez volt az első találkozásom a báránycombbal a konyhámban. Zsenge bárány elülső combját…
 Ritka csemege mifelénk a Szentjakab-kagyló, általában mélyhűtve lehet beszerezni néhány…
Ünnepre való különleges finomság a bélszín. Egészben sütni elég nagy odafigyelést igényel…
Úgy sütni a csirkemellet, hogy puha és szaftos legyen, nem egyszerű feladat. Többféle…
Mediterrán kalandozásaim egyik kedvence volt a vörös márna. Viszonylag kisméretű, nagyon…
Újabb gyerekkori kedvencünk került fel étlapunkra, retro a javából. A rizses hús nálunk…
 Divatos kifejezéssel élve, ez egy valódi komfort-étel. A fasírt és a párolt sárgarépa…
A hideg időszakban kellemesen melengető ételekre vágyunk, az új év közeledtével pedig…
Az itthon kapható halak választékát mindig figyelemmel kísérem, így az utóbbi időben…