1041 bejegyzés
A parókia konyhájából
Köszöntök minden kedves olvasót. Örülök, hogy ilyen sokan rám találnak.Ismét ajándékkal…
A parókia konyhájából
Kelt tésztaA legtöbb kelt tésztát ugyanazzal a recepttel készítem.1 dl tejben elmorzsolok…
A parókia konyhájából
Tegnap tejberizs volt ebédre, mert a sok nehéz étel után kell egy kis könnyítés. Meg…
A parókia konyhájából
Szilveszterkor malachúst szoktam sütni. Nem egy egészet, mert ez nagyon sok pénz lenne,…
A parókia konyhájából
Szalagos fánkElfelejtettem, hogy a falunkban rétest szoktak sütni szilveszterkor, és nem…
A parókia konyhájából
Saját vágású konyhai ablakdísz asztalon fényképezve"ISTEN MEGJELENT TESTBEN."(I. TIMÓTEUS…
A parókia konyhájából
Nem akarok, és is nem is tudok versenyezni a gasztronómiai magazinok karácsonyi…
A parókia konyhájából
Már nem is emlékszem, hogy mikor kezdtem el gipszet önteni. Tavaly a napközis gyerekek…
A parókia konyhájából
A sok finomság után egy prózaibb tárgy következik. Úgy gondoltam, hogy bemutatom a…
A parókia konyhájából
A gyerekek öregedésével nem csökken a csokitélapók száma, sőt! Ugyanúgy igénylik a…
A parókia konyhájából
Mire hazajöttem a továbbképzésről a lányaim, Eszter, Noémi és Éva ezzel a szép, saját…