Fekete kellel ,csicsókával, dúsított, zöld lapcsánka!

  • 2022.03.18.
  • 7

Kertemben áttelel a fodros, és a fekete kel.ITT olvashatsz róluk
bővebben.https://nepgyogyaszat.com/cikkek/fodros-kel-a-szuperzoldek-sztarja/?fbclid=IwAR1Te1BhbkFuKgVgTPCrW8lA7e5sbvlu2nff2hWucdQhV5xxz5-ljwEnaEgIgy teleltek át!"A fodros kelnek igen alacsony a szénhidrát és kalóriatartalma, viszont nagy mennyiségű kalciumot, C Vitamint, folsavat, vasat, mangánt, káliumot, rezet, béta-karotint, rostot, luteint és az összes esszenciális aminosavat, valamint az egészség és szívvédő omega-3 és omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza.
Kéntartalmú hatóanyagai is vannak, amelyek serkentik a szervezet méregtelenítő folyamatait, és segítenek egyes daganatos betegségek megelőzésében".Most a fekete kel leveleit használtam fel egy adag, lapcsánka készítéséhez.Került bele még a burgonya mellé, csicsóka, vörös hagyma, fok hagyma,tojás, só bors, és liszt.Késes darabolóban(kutter) aprítottam fel a hozzávalókat.Csicsókáim!Ilyen szép zöld lett a massza.Olajban sütöttem ki.bejegyzés szerkesztése

Címkék

Lapcsánka