A Magic Burger-ben jártunk

  • 2013.06.07.
  • 0

Névnapi meglepetésként mentünk el a Magic Burger étkezőbe, merthogy a párom elhintette valamelyik nap, hogy ő már úúúgy enne egy igazán jó hamburgert. Eszembe jutott ismerőseim ajánlása, meg facebookon is megtaláltam már a fent nevezett hamburgerezőt, hát mondom, egy próbát megér.Magic Burger bejárataNagyon jó döntés volt kipróbálni a helyet, szívesen osztom meg veletek élményeimet ezzel kapcsolatban. Előre vetítve azt javaslom, próbáljátok ki bátran!A hely a 11. kerületben, az Alíz utca 8 szám alatt található. Ugyan kicsit kiesik a város forgatagából, de autóval és tömegközlekedéssel is elérhető helyen van.
Hétfőtől szombatig tartanak nyitva, 11-20 óráig, pont ideális. Kint is bent is lehet enni. Első ránézésre nagyon hangulatos falatozóban találhatod maga, vidám színekkel, tisztasággal, mosolygós kiszolgálással. Nem zaklatnak, hogy ugyan válaszd már ki, hogy mi a csudát akarsz enni, nem nyaggatnak, hogy tudod-e már, hogy milyen husit kérsz… A rendszer a következő:az üdítődet elveheted magad a hűtőből: jeeeee van dr. pepper, imádom!
(és még sokminden más izgi üdítő is)a pénztárnál kiválasztod, hogy:milyen husit szeretnél – mennyitmilyen bucit szeretnél – 3 féle is vanplusz milyen feltéteket kérsz bele (az alap zöldségek adottak azt nem kell válogatni)fizetsz, kapsz egy sorszámos blokkotaz orrod előtt elkészítik a burgeredetszólítják a számodat, megkapod a kajád és már eheted is
rendelés felvétel, háttérben készülnek is a burikár-érték arány rendben!És ugye most jön a lényeg…. maga a hamburger.Először azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon honnan kezdjem el enni anélkül, hogy tiszta szósz legyek. Hát ezen lehet gondolkodni egy darabig… de hiába, így is úgy is tiszta cucc lesz az ember. Persze az sokat segít, ha közben is használjuk a szalvétánkat. De azért azt leszögezhetünk, hogy első randi helynek nem feltétlen ideális.Aztán túl voltam az első csodálkozáson: igen nagy ez a hamburger. Frissek az összetevői, jó az illata. Mindenből, amit kértem, van benne rendesen, nem csak mutatóba. Az íze nagyon fincsi. Merem állítani, hogy eddigi hamburger-kóstolásom közül ez volt a legjobb.
10 dkg hússal
+ bacon
+ sajt.. hm..dupla húsos (20 dkg hús)Konklúzió: menj és harapj bele egy Magic Burgerbe J