Gombás-kolbászos melegszendvics

  • 2020.07.04.
  • 9

Amikor kitaláltam ezt a melegszendvics összeállítást, nem is gondoltam volna, hogy ilyen finom lesz a végeredmény. A kolbász a gombával klassz páros, a sajt pedig csak hab a tortán. Egy bögre teával tökéletes reggeli.
A gombát a ChefGomba biztosította.
A recept megjelent a Kifőztükmagazinban is. Hozzávalók 3 személyre *3 kifli *25 dkg ChefGomba bébi laskagomba *15 dkg füstölt kolbász *10 dkg sajtkrém *1 csipet só *1 csipet őrölt fekete bors *3-4 evőkanál olaj *5-6 evőkanál víz Tetejére: *8 dkg trappista sajt Tálaláshoz: *friss saláta A gombát egy serpenyőben a felforrósított olajon átpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, és kevés vízzel puhára pároljuk.
A kolbászt kisebb darabokra vágjuk, és a gombával, sajtkrémmel késes aprítóban nem túl pépesre dolgozzuk.
A krémet a félbevágott kiflire halmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Melegen, friss salátával kínáljuk.