Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
WineArtCulture
Hírek: Ma kezdődött a 25. Budapest Borfesztivál a Várban. Miközben a nagyérdemű a korábbi…
Food&Wine;
A Junibor borászai újbor kóstolót tartottak a DiVino Gozsdu borbárban. A kóstolón Árvay…
WineArtCulture
Csak kétféle borász létezik: rossz és jó. Az 1970-ben a Budapesti Kertészeti Egyetem…
WineArtCulture
Ha valaki eddig azt gondolta, hogy a Carbonara elkészítéséhez tejszín, bacon, esetleg…
WineArtCulture
Egy izgalmas kacsa recept érkezett hozzám a jelenleg Svájcban dolgozó Dualszky-Kovács…
Food&Wine;
HILLTOP KARÁCSONY " Az év legnagyobb ünnepére voltaképpen 364 napon át készülünk " ahogy…
WineArtCulture
Folytatva az Egy borász, egy dűlő sorozatot, amelyben különböző borvidékeken gazdálkodó…
WineArtCulture
Ha valamire érvényes a mondás, hogy „ahány ház, annyi szokás”, akkor a lecsó lenne ez. De…